tirsdag den 22. oktober 2013

Food of the week ...


Hej Kære Læsere.

Her kommer denne uges madplan, og for resten af denne måned..
Håber i kan finde noget inspiration i disse opskrifter!


Tirsdag: Gyrosgryde bestående af; Oksetern, løg, peberfrugt, hvidløg, paprika, salt og peber, flåede tomater, citronsaft og yougort. Der udover en bønnesalat til (feta, bønner, olie, balsamico, rødløg)

Onsdag: Græskarsuppe. Består af græskarkød, porrer, fond, kokosmælk, citronsaft og krydderier.

Torsdag: NY kartofler. En bagekartoffel skåret over på midten, frisk fersk laks, creme fraiche og purløg. Mega simpelt, men smager super godt!

Fredag: Pariserbøf, den kender vi jo allesammen. Toastbrød, bøf, rødbeder, peberrod, kapers, løg og evt. æggeblomme.

Lørdag: Kartoffelsuppe/grøntsagssuppe. Løg, hvidløg, kartofler, gulerødder, porrer, fond og meget mere! Kan laves på så mange forskellige måder :-)

Søndag: Suppe fra igår, da det altid bliver en ret stor portion.

Mandag: Græske frikadeller med hvidløg og feta, tzatziki og timian kartofler.

Tirsdag: Lynstegt kalkun. Kalkunbryst i strimler steges først. Derefter lynsteger man gulerodsstave, porrer, peberfrugt og ingefær sammen med hvidløg, soja, citronsaft, hønseboulion, peanutbutter og krydderier sammen med kødet.

Onsdag: Italiensk sugo. Hakket oksekød, løg, hvidløg, chili, gulerod, porrer, squash, hakkede tomater, bouilion, oregano, salt og peber. Tilberedes på samme måde som andre kødsovser. Serveres med ris eller pasta til.

Torsdag: Tøsemiddag med tappas!

Tappas: Melon omviklet med serano skinke, forskellige slags chorizo pølser, 2 slags hjemmelavet brød/flüte, hjemmelavet aioli og pesto, tomatsalsa med urter, tomatsalt med mozarella, grillede asparges, hvidløgs og peanutmarinede kyllingespyd.

Dessert: Trifil bestående af vaniljecreme, knuste makroner, revet mørk chokolade, hindbærkompot og cremet mascarpone.


Græskarsuppe

Grøntsagssuppe

Gyrosgryde

Lynstegt kalkun 

New yorker kartoffel 

Trifli 



XoXo Tine..








Ingen kommentarer:

Send en kommentar